This is the moment (René Froger) Bruiloft Raymond en Margareth Trouwborst - 6 juni 1997 - Marry Trouwborst - trouwambtenaar/ceremoniespreker

Hoe werkt het?

 Wist je dat je helemaal vrij bent in het kiezen van een trouwambtenaar? Of was je al van plan een keuze te maken uit het aanbod van ambtenaren dat de gemeente je aanbiedt? Ik heb bruidsparen gesproken die na een kennismakingsgesprek met de trouwambtenaar merkten dat de klik er niet was maar niet meer durfden terug te krabbelen omdat het gesprek pas twee of drie weken voor de bruiloft plaatsvond. Dat is ronduit zonde.  De trouwceremonie is het belangrijkste onderdeel van je dag en het is de bedoeling dat het bijzonder is en je je er goed bij voelt.  

 

Kennismaken

Het is  dus heel belangrijk dat je je prettig voelt bij mij en dat je kunt vertrouwen op een mooie en speciale ceremonie. Daarom steek ik er veel tijd en moeite in om jullie goed te leren kennen. (Dat vind ik toevallig ook heel erg leuk). 

 

Het eerste contact

Nadat jullie contact met mij hebben gezocht, probeer ik een eerste vrijblijvend kennismakingsgesprek te plannen, zodat jullie een eerste indruk van mij krijgen. Dit gesprek is helemaal vrijblijvend. Ik leg daarin alvast iets uit over de verschillende mogelijkheden. 

 

Herinneringen en grappige anekdotes

Daarna komt voor mij het leukste onderdeel: ik kom bij jullie thuis voor een uitgebreid persoonlijk gesprek. Ik wil van alles te weten komen:  van de eerste ontmoeting en het huwelijksaanzoek tot aan de gekste anekdotes! Verder bespreken we wat voor soort ceremonie het mag zijn: wil je het kort en bondig of uitgebreid? Je trouwt tenslotte niet iedere dag! Lekker losjes of wat formeler? Wie zijn de getuigen, zijn er kinderen bij, hebben die een speciale rol of zijn er misschien speciale gasten? Zien jullie mij liever in mijn eigen feestelijke kleding of in toga? Er is zóveel mogelijk en we hebben dus genoeg te bespreken. Na dit gesprek laten jullie mij definitief weten of jullie mij als jullie BABS, buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand, willen. 

 

De toespraak

Nadat ik naar al jullie mooie verhalen heb geluisterd, ga ik mij voorbereiden op de toespraak en de ceremonie. Het kan zijn dat ik nog een keer contact opneem om nog wat extra vragen te stellen of feiten te checken. Of misschien leg ik nog even contact met jullie vrienden voor wat leuke anekdotes....  Naast romantiek draait een bruiloft natuurlijk ook om veel plezier! Vertrouw er maar op dat het een mooi, persoonlijk verhaal wordt over jullie liefde! Een verhaal dat ik graag deel met jullie gasten.

De mogelijkheden

Hieronder zie je dat er twee verschillende mogelijkheden zijn om jullie trouwceremonie door mij te laten voltrekken. Ben jij vanwege alle coronamaatregelen al getrouwd maar op een héle andere manier dan je in eerste instantie voor ogen had? Je kunt altijd nog een trouwfeest geven met een ceremoniële plechtigheid! Dit kun je namelijk op iedere bijzondere plek die je je maar kunt bedenken, doen. Klik snel de mogelijkheden hieronder aan en lees meer! 

Wettelijk trouwen, Marry Trouwborst
Ceremonieel trouwen, Marry Trouwborst

Trouwen in het buitenland - Marry Trouwborst