Trouwen met je voeten in het zand?

Ik ben zelf dól op het strand. Zodra ik de zee zie en het zand tussen mijn tenen voel, voel ik mij vrij en blij!

Niet zo gek dat ik je hieronder heel veel strandlocaties kan noemen, waar je kunt trouwen. De ene is nog sfeervoller dan de ander. Ik kon niet kiezen, de keuze is dan ook aan jullie! 

 

Strandpaviljoen De Zeemeeuw

Wat een gezellige en romantische sfeer tref je hier! Hier beleven ze oprecht heel veel plezier in het organiseren van een onvergetelijke trouwdag speciaal voor jullie. Jullie gasten komen hier zeker niets te kort. Vier de mooiste dag van jullie leven hier op deze mooie trouwlocatie van het Noordwijkse strand.  Ook als het weer wat minder is, beleven jullie hier een magische dag! 

www.zeemeeuw.com

 

Trouwen op het strand bij Beach House The Coast in Monster

Beach House The Coast 

 

Deze locatie draagt met recht de naam Beach House. Wanneer je het strand van Monster op wandelt, kun je namelijk niet om deze prachtige strandlocatie heen. Je ziet direct het Beach House daar statig met zijn palen in het zand staan. Jullie trouwceremonie krijgt allure wanneer jullie hier elkaar het JA-woord geven met het uitzicht op zee en het geluid van de ruisende  golven op de achtergrond. www.thecoast.nl

Trouwen op het strand bij Bugaloe Beach Ter Heijde

 Bugaloe Beach Ter Heijde

 

Midden in het Westland aan de kust van Ter Heijde ligt deze knusse strandtent. Bij deze strandtent kijk je je ogen uit! Wat een vrolijke inrichting ! Veel roze veloursen stoeltjes, flamenco's en allerlei soorten gin tonics vind je hier. Voor een bruiloft trekken ze hier alles uit de kast om het voor jullie naar wens te maken. Je kunt hier trouwen op het strand om daarna heerlijk los te gaan binnen op de dansvloer. Zij kunnen zelfs voor jou dit mooie trouwprieeltje neer zetten. Laat je verrassen, bij Bugaloe!

 www.bugaloebeach.nl

Beachclub C Noordwijk

 

Stijlvol en sfeervol. Hier zijn ze écht van de details. Toen ik hier om half 11 's ochtends binnenwandelde, brandden de kaarsjes overal en waren de gezellige haardvuurtjes al aan. Doordat Beachclub C een beetje verscholen in een duinpan ligt, heeft het een hele gezellige en intieme sfeer. 

 

www.beachclubcnoordwijk.nl

 

 

 

 

Trouwen in een romantisch kerkje Op Hodenpijl in Schipluiden

 Trouwen in een kerkje?

 

Ik was zo blij verrast toen ik dit schattige kerkje ontdekte in Schipluiden. Je kunt het huren voor een romantische trouwceremonie (ook wanneer je niet gelovig bent). Aansluitend kun je hier je receptie houden en van een heerlijk diner met uitsluitend natuurlijke producten genietenen  in het restaurant dat achter het kerkje ligt OF in de tuin die erbij hoort.  

 

www.ophodenpijl.nl