Maak kennis met Marry Trouwborst - BABS - Trouwen waar je maar wilt! - trouwambtenaar/ceremoniespreker

Ik ben Marry,

 

Het is alweer meer dan 25 jaar geleden dat ik zelf trouwde met Raymond en samen hebben wij twee prachtige meiden van 24 en 21 jaar.

 

Ik ben gek op het strand, de zee en de duinen. Wij wonen op slechts 20 minuten fietsen van het strand dus ik ben daar vaak te vinden voor een strandwandeling of een gezellig hapje en een drankje.

 

In mijn vrije tijd kun je mij op de tennisbaan vinden, in de dansschool voor mijn Urban-/Jazzdansles of ergens anders op een dansvloer. Ik hou namelijk wel van een dansje en een feestje. Verder hou ik van gezelligheid, mensen om mij heen, gezellig borrelen of uit eten met vrienden en lange zwoele zomeravonden in onze heerlijke tuin. Ik heb geleerd om te genieten van al het moois in mijn leven! 

 

Ik ben 54 jaar en mede door onze twee meiden blijf ik lekker jong en een beetje op de hoogte van wat "hip en happening" is. 

 

In 2020 besloot ik om het roer om te gooien en mijn kantoorbaan in te ruilen voor iets totaal anders. Een jaar daarvoor had ik gesproken op de uitvaart van mijn vader en er waren meerdere mensen die mij achteraf complimenteerden en zeiden  "dat ik hier écht iets mee moest gaan doen".  Dat heb ik onthouden en ik ben eens goed gaan nadenken over waar ik nou echt blij van zou worden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trouwen had voor mij als klein meisje altijd al “iets magisch", het was voor mij ook een meisjesdroom.... Zo fietste ik met mijn krantenwijkje een paar keer per week langs het raadhuis in Leidschendam.

Ik zag het al helemaal voor me dat ik daar ooit van de trappen zou komen in een sprookjesachtige bruidsjurk met een knappe "prins" aan mijn zijde! Die knappe prins heb ik gevonden maar uiteindelijk ben ik nooit in Leidschendam getrouwd maar in Raadhuis De Pauw in Wassenaar. De reden? Omdat ze daar zo'n leuke trouwambtenaar hadden. Dat was toen voor mij dus ook al doorslaggevend. 

 

Zo is dus het idee om trouwambtenaar te worden, geboren. Nu ik er nog eens over nadenk vond ik het vroeger op school ook altijd al superleuk om een spreekbeurt te houden. Dan hou ik ook nog eens van  mensen, romantiek én de liefde! En liefde dat is natuurlijk zoiets moois, daar kun je over blijven praten én vertellen! 

 

Een bijzondere trouwceremonie vergt wel wat skills en voorbereidingen. Ik heb een officiële beëdiging als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand (BABS) verkregen en verschillende trainingen gevolgd.

Als compliment hoor ik regelmatig dat ik een vrolijk en warm persoon ben die goed kan luisteren, oprecht geïnteresseerd is en ook nog spontaan en grappig is. 

Uiteindelijk komt alles samen in mijn speech. Testimonial Miranda, Marry Trouwborst
Zelf je trouwambtenaar kiezen, het kan en mag. Marry Trouwborst
Review door Yolanda van Marry Trouwborst